Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

MacBook Air: Είναι Αυτή Η Καλύτερη Διαφήμισή Του;

Apple - MacBook Air - TV Ad - Stickers

Αναμφισβήτητα, το MacBook Air είναι από τα πιο εμβληματικά προϊόντα της Apple κάνοντας τη σειρά μια παγκόσμια επιτυχία. Για να υπενθυμίσει ξανά το πόσο δημοφιλές είναι το notebook αυτό, η Apple δημιούργησε μια διαφήμιση εστιάζοντας σε αυτό.

Η διαφήμιση των 30 δευτερολέπτων ονομάζεται “Stickers” και δείχνει το καπάκι του MacBook Air μαζί με διάφορα αυτοκόλλητα που κολλάνε επάνω στο λογότυπο της εταιρίας. Τα MacBook είναι τα laptops με τα περισσότερα αξεσουάρ και με αυτά οι κάτοχοί τους δείχνουν την αγάπη τους για τον υπολογιστή που διάλεξαν.

Η διαφήμιση είναι σύντομη και απλή, αλλά είναι διασκεδαστική και εστιάζει στην αγάπη των ανθρώπων για το Air, και όχι για τον υπολογιστή και τις δυνατότητές του – άλλωστε πλέον όλοι ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ένας υπολογιστής.

Η Apple φέτος ανανέωσε τα ultrabooks της με καλύτερους επεξεργαστές από την Intel και παράλληλα έριξε τη τιμή τους κατά $100. Αναμένεται ακόμα «το notebook που ο κόσμος αγαπάει» να αποκτήσει ένα μικρότερο αδερφάκι στις 12 ίντσες και οθόνη Retina. Οι φήμες λένε ότι καθυστέρησε η ανακοίνωσή του επειδή υπάρχει ένα ζήτημα με τον επεξεργαστή που πρέπει να λυθεί.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: