Οι Τιμές Του Apple MacBook Στην Ελλάδα

Apple MacBook: Το Νέο Laptop Που Καταργεί Το Δεξί Κλικ

Apple MacBook 2015

Η Apple θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο MacBook στην ελληνική αγορά, οπότε οι τιμές των μοντέλων έγιναν γνωστές. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για το ολοκαίνουργιο 12-ιντσο ultrabook της Apple με τη μία μόνο θύρα για φόρτιση/σύνδεση συσκευών/σύνδεση με οθόνη και τον χαμηλών επιδόσεων επεξεργαστή Intel Core M με δύο πυρήνες που δεν χρειάζεται ανεμιστήρα για να λειτουργήσει. Μπορείτε να διαβάσετε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Το φθηνότερο, λοιπόν, μοντέλο με διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.1GHz, κάρτα γραφικών Intel HD Graphics 5300, μνήμη RAM 8GB LPDDR3 στα 1600MHz και flash μνήμη 256GB θα κοστίζει 1599€, ενώ το ακριβότερο με επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.2GHz, ίδια κάρτα γραφικών και RAM και 512GB μνήμη θα κοστίζει 1949€! Και τα δύο θα κυκλοφορήσουν σε ασημένιο, γκρι και χρυσό χρώμα.

Όσον αφορά τα περιφερειακά του, ο φορτιστής (29W USB-C Power Adapter) θα κοστίζει €63, το καλώδιο του φορτιστή που μπαίνει στη πρίζα (Power Adapter Extension Cable) €22, το καλώδιο του Mac που συνδέεται στον φορτιστή (USB-C Charge Cable 2m) €39, ο απαραίτητος αντάπτορας για σύνδεση κλασικών USB συσκευών στη μοναδική του θύρα (USB-C to USB Adapter) έχει κόστος €22, και ο αντάπτορας για σύνδεση με monitor μέσω VGA ή HDMI καλωδίου έχει €99!

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.