Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2012

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2012.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

"Made for i", Η Δεύτερη Εκδήλωση Που Θα Διεξάγει Η Apple Σύντομα

Στις 23 Οκτωβρίου η Apple θα ανακοινώσει το iPad mini, αλλά αυτή δεν είναι η μόνη εκδήλωση. Από τις 7 Νοεμβρίου μέχρι τις 9 Νοεμβρίου η εταιρία θα πραγματοποιήσει το “Made for i”.

Η εκδήλωση πολύ στοχευμένα θα πραγματοποιηθεί στη Shenzhen της Κίνας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διάφοροι κατασκευαστές αξεσουάρ και περιφερειακών κινητών θα διδαχθούν πως να κατασκευάσουν περιφερειακά για να χρησιμοποιούν σωστά τη νέα θύρα Lightning που χρησιμοποιείται στο iPhone και αργότερα στο iPad. Επίσης, θα συζητήσουν για τη συνδεσιμότητα των iΣυσκευών (iPhone, iPad, iPod touch) μέσω WiFi και Bluetooth.

Με την εισαγωγή του Lightning, περιφερειακά που δεν έχουν την άδεια της Apple πιθανότατα να μην δουλεύουν, ή να μην δουλεύουν σωστά. Έτσι η εταιρία θα δίνει κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες στους τρίτους κατασκευαστές και θα υπάρχει πιστοποίηση σε αυτά.

Παρακάτω είναι το πρόγραμμα που θα ακολουθηθεί εκείνες τις μέρες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: