Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Ο Mark Zuckerberg Έγινε Πατέρας Και Δωρίζει Τις Μετοχές Του

Ο Mark Zuckerberg, ο δημιουργός του Facebook, έγινε πατέρας και με αφορμή τη γέννηση της Max, αυτός και η γυναίκα του (Priscilla Chan) ανακοίνωσε ότι θα δωρίσουν σχεδόν όλες τις μετοχές τους στη Facebook για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Οι νέοι γονείς σκοπεύουν να δωρίζουν το 99% των μετοχών τους στη Facebook στο ίδρυμα Chan Zuckerberg Initiative το οποίο θέλει να βελτιώσει τις ζωές των επόμενων γενιών, εστιάζοντας στην υγεία, την εκπαίδευση, τις κοινωνικές υποδομές και άλλα. Οι μετοχές τους έχουν αξία περίπου $45 δισεκατομμύρια, άρα μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες δωρεές στην ιστορία, που μάλιστα έγινε από ένα άτομο με ηλικία 31 ετών.

Ο Zuckerberg και η Chan σχετικά με αυτή τη κίνηση έγραψαν: «Γνωρίζουμε ότι αυτή είναι μια μικρή συνεισφορά σε όλους τους πόρους και τα ταλέντα αυτών που ήδη εργάζονται σε αυτά τα θέματα. Αλλά θέλουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε, δουλεύοντας μαζί με πολλούς άλλους.»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις φιλανθρωπίες θα μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες. Προς το παρόν ο Zuckerberg θα πάρει 2 μήνες άδεια πατρότητας (κανονικά οι εργαζόμενοι της Facebook παίρνουν 4 μήνες).

Μπορείτε να διαβάσετε εδώ το γράμμα που έγγραψε για τη Max.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: