Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Συσκευή Από Τον McAfee Για Προστασία Από Την NSA

John McAfee … 'He's clearly trying to mess with everybody's heads.'

Ο ‘καλοπερασάκιας’ McAfee που έχει φτιάξει και τη γνωστή ομώνυμη εταιρία με τα anti-virus τώρα επιτίθεται στην NSA φτιάχνοντας ένα gadget που θα αποτρέπει την NSA από το να μας κατασκοπεύει.

Η συσκευή που έχει σκεφτεί ονομάζεται D-Central, και από τη περιγραφή του φανταζόμαστε ότι πρόκειται για κάποιου είδους router στο οποίο συνδέονται smartphones και άλλες συσκευές που βρίσκονται κοντά του και με κάποιο τρόπο που δεν έχει αποκαλυφθεί μπλοκάρει τα δεδομένα για να μην σταλούν στη NSA. Το πρωτότυπο μοντέλο θα είναι έτοιμο σε 5-6 μήνες από τώρα και το τελικό μοντέλο που θα μπει στη μαζική παραγωγή θα κοστίζει 100$.

Τέτοιες προσπάθειες δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε. Χθες μάθαμε για το BiTorrent Chat και παλιότερα είχαμε δει το FreedomBox στο Kickstarter. Και τα δύο είναι για ασφαλή επικοινωνία μέσω chat.

Μόλις ανακοινωθεί η συσκευή θα σας ενημερώσουμε.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: