Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η MediaTek Ανανεώνεται Με Νέο Λογότυπο, Νέο Σλόγκαν Και Νέο Site

Η MediaTek κατά τη διάρκεια της έκθεσης MWC 2014 αποκάλυψε το νέο λογότυπό της, το νέο της σλόγκαν και ανέβασε το νέο της site στο διαδίκτυο. Το τελευταίο καιρό η εταιρία που παράγει οικονομικούς και οκταπύρηνους επεξεργαστές έχει γνωρίσει μεγάλη ανάπτυξη, καθώς κάθε εταιρία τη προτιμάει στα φθηνά κινητά της. Χάρη σε αυτή, κινητά όπως Turbo-x και MLS έχουν επεξεργαστές. Τώρα HTC και Sony ετοιμάζουν οκταπύρηνα μοντέλα μεσαίας κατηγορίας με MediaTek επεξεργαστές.

Για να θυμίσουμε λίγο από το ιστορικό της εταιρίας, η MediaTek ιδρύθηκε το 1997 στη Ταϊβάν. Ήταν αυτή που πρόσφερε τη πρώτη οκταπύρηνη λύση στους επεξεργαστές των κινητών/tablets, αυτή ήταν η πρώτη εταιρία που πρόσφερε έναν ARM Cortex A7 τετραπύρηνο επεξεργαστή, κατέχει το 10%+ του μεριδίου της αγοράς, προσφέρει άλλα προϊόντα που περιλαμβάνουν συστήματα 4G LTE, ασύρματης φόρτισης και γρήγορης φόρτισης, και τέλος αναπτύσσει το Hot Knot, ο αντίπαλος του NFC.

Το παλιό λογότυπο είναι αυτό:

Και το νέο αυτό:
MediaTek 2014 logo

Το ανανεωμένο website της εταιρίας μπορείς να το δεις εδώ. Προσφέρει έναν ωραίο σχεδιασμό, όπως ακριβώς θα έπρεπε να ήταν το 2014. Τέλος, έχουμε και το νέο σλόγκαν που είναι «Everyday Genius.»

Μοιράσου το με τους φίλους σου: