Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Meizu Mix: Επίσημα το πρώτο smartwatch της Meizu

Meizu Mix ονομάζεται το πρώτο ρολόι της Meizu, και είναι πράγματι ένα “μιξ,” αφού διαθέτει αναλογικό καντράν και μητρική κάρτα στο εσωτερικό του. Το ρολόι συνδυάζει τα καλύτερα των δύο “κόσμων,” όπως κλασικό design, αυτονομία εβδομάδων και δυνατότητες fitness tracker.

Το Meizu Mix συνδέεται με το smartphone του χρήστη μέσω Bluetooth LE και μπορεί να τον ειδοποιεί για νέες κοινοποιήσεις μέσω του LED που διαθέτει. Μπορεί επίσης να καταγράφει τα βήματα που κάνει μέσα στην ημέρα για να του προσφέρει πληροφορίες σχετικά με την φυσική κατάστασή του.

Το smartwatch τροφοδοτείται από μια μπαταρία χωρητικότητας 270 mAh η οποία του παρέχει ενέργεια για 240 ημέρες. Έχει ελβετικό σχεδιασμό, ατσάλινο σασί (42mm 316L) και ζαφείρι. Το σασί είναι διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί χρώμα και είναι αδιάβροχο μέχρι 30 μέτρα. Για το λουράκι, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει denim, δέρμα ή ατσάλι και οι τιμές του κυμαίνονται ανάλογα στο υλικό που θα διαλέξει, στα $150, $196 και $226 αντίστοιχα.

Η Meizu έχει βάλει το Mix στο site Taobao για χρηματοδότηση από τον κόσμο και αναμένεται να το κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: