Η Meizu Φέρνει Τα Κινητά Της Στην Ελλάδα

Η Meizu Φέρνει Τα Κινητά Της Στην Ελλάδα

Meizu ΜΧ3

Ολοένα και περισσότερες εταιρίες στρέφουν τα βλέμματά τους στην Ελλάδα, και μετά την Lenovo η Meizu πρόκειται να φέρει τα κινητά της στη χώρα μας. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται το Techblog που δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε. Στο παρελθόν είχε πραγματοποιήσει περισσότερες διαρροές που βγήκαν αληθινές.

H Meizu Technology Co., Ltd. (ή απλά “Meizu”) είναι μια κινεζική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης με έδρα στη Zhuhai και το τελευταίο καιρό κατάφερε να αποτελέσει μία από τις 10 μεγαλύτερες κατασκευάστριες εταιρίες smartphone στη Κίνα. Η ναυαρχίδα της είναι το περσινό Meizu ΜΧ3 με 5.1 ιντσών full HD οθόνη (415 ppi), οκταπύρηνο επεξεργαστή Samsung Exynos 5410, 2GB RAM, 8 megapixel κάμερα με flash, 2 megapixel εμπρόσθια κάμερα και 2400 mAh μπαταρία. Η εταιρία έχει το λειτουργικό σύστημα Flyme, βασισμένο στο Android, που ενσωματώνει στα κινητά της.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε πότε και ποιο από όλα τα μοντέλα της θα κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα, αλλά η άφιξή της με οποιοδήποτε κινητό θα ευνοήσει τους καταναλωτές και θα αυξήσει τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις εταιρίες. Πληροφοριακά, η εταιρία πρόκειται να λανσάρει τη φετινή ναυαρχίδα της, Meizu MX4, με περιθώρια γύρω από την Quad HD οθόνη στα μόλις 1,1 χιλιοστά, Snapdragon 805 chipset με 3 GB RAM, 16 megapixel κάμερα και 5 megapixel εμπρόσθια κάμερα. Μέσα στον Σεπτέμβριο (ή λίγο πιο μετά) αναμένουμε τη κυκλοφορία των πρώτων Lenovo smartphone στην Ελλάδα.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.