Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Merrifield Και Bay Trail-T, Οι Νέοι Επεξεργαστές Της Intel Για Κινητά Και Tablet

Intel Bay Trail engadget

Τους νέους επεξεργαστές της για κινητά και tablet παρουσίασε η Intel στην έκθεση Computex 2013, με την ονομασία Merrifield και Bay Trail-T που υπόσχονται χαμηλότερη ενεργειακή κατανάλωση και καλύτερη απόδοση, κατασκευασμένοι στα 22 nm. Από τα τέλη του 2013 οι Bay Trail-T θα είναι διαθέσιμοι για tablet, και απο το 2014 οι Merrifield για κινητά. Οι πρώτοι υπόσχονται μεγαλύτερη υπολογιστική δύναμη σε σχέση με τους τωρινούς Intel Medfield, και περισσότερες από 8 ώρες αυτονομία. Οι Merrifield από την άλλη, θα εγγυώνται την καλύτερη προστασία των δεδομένων του χρήστη και της συσκευής, ενώ ξεχωρίζουν για το ενσωματωμένο πακέτο αισθητήρων. Τέλος, η Intel δημιούργησε το δικό της 4G LTE chip για τους Bay Trail-T που θα είναι συμβατό με όλα τα LTE δίκτυα που υπάρχουν και παράλληλα είναι το πιο μικρό.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: