Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Galaxy F, Ένα Μεταλικό Galaxy S5 Έρχεται Μετά Το All New HTC One

Samsung Galaxy S5 hands-on

Το Galaxy S5 μπορεί να είναι τελικά εδώ και να απογοητεύει κάποιους, όμως φαίνεται πως δεν θα είναι η πραγματική ναυαρχίδα της Samsung για φέτος. Οι τελευταίες φήμες λένε πως ένα καλύτερο Galaxy F θα έρθει μετά την αποκάλυψη του All New HTC One.

Παλιές φήμες ισχυρίζονταν πως η Samsung θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2014 μία κανονική και μία πολυτελές έκδοση της ναυαρχίδας της. Αυτές οι φήμες τώρα αναζωπυρώνεται και θέλουν την Samsung να κυκλοφορεί αυτή τη δημοφιλές έκδοση στη σειρά Galaxy F με μεταλλικό σώμα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Αυτή η ανακοίνωση του Galaxy F θα πραγματοποιηθεί μετά τις 25 Μαρτίου που θα ανακοινωθεί το HTC M8/All New HTC One/HTC One 2.

Τι βελτιωμένα χαρακτηριστικά θα φέρνει το Galaxy F; Οθόνη ανάλυσης Quad HD (2,560×1,440 pixels), ίσως τους νέους Exynos επεξεργαστές που είδαμε εδώ, καθώς επίσης και βελτιωμένη κάμερα που πιθανόν να πηγαίνει στα 20 megapixel με σταθεροποιητή εικόνας.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: