Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microdia Xtra Elite, Η Πρώτη microSD Στα 512GB

Η Microdia πρωτοπόρησε ανακοινώνοντας τη πρώτη κάρτα μνήμης microSD, την Microdia Xtra Elite, με χωρητικότητα 512GB. Μέχρι στιγμής η SanDisk κατείχε τη microSD με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα η οποία έφτανε στα 200GB και κόστιζε $400, αλλά η Microdia απέδειξε στην έκθεση Computex 2015 ότι είναι και αυτή μια υπολογίσιμη δύναμη.

Η νέα κάρτα μνήμης της σειράς Xtra Elite διαθέτει ένα Ultra High Speed (UHS) bus το οποίο προσφέρει ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων που φτάνουν τα 300 MB/s. Όσες συσκευές δεν υποστηρίζουν την 4.0 έκδοση του πρότυπου Secure Digital (SD) στο οποίο βασίζεται η κάρτα, θα έχουν τη μίση ταχύτητα σε σχέση με τις συμβατές, δηλαδή 150MB/s. Αυτό συμβαίνει επειδή το SD 4.0 εκμεταλλεύεται μια επιπλέον σειρά από pins κάτω από τα βασικά.

Η τιμή της Microdia Xtra Elite αξίζει τα $1000 αλλά αυτό δεν είναι τελικό. Θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο, και σύμφωνα με την εταιρία προορίζεται για επαγγελματίες φωτογράφους οι οποίοι θα εκτιμήσουν τις γρήγορες ταχύτητες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: