Το Nokia McLaren Φέρνει Νέες Χειρονομίες Και Λειτουργίες Στα Windows Phone

Portico Ονομάζεται Η Επόμενη Έκδοση Των Windows Phone 8

Nokia Lumia 820

Τις φήμες που θέλουν την Microsoft να ασχολείται με την αναγνώριση χειρονομιών στην επόμενη ναυαρχίδα της επανέφερε ξανά το The Verge, σύμφωνα με στενή πηγή του που έκανε τη διαρροή. Το νέο κινητό έχει τη κωδική ονομασία Nokia McLaren και λέγεται πως είναι ο διάδοχος του Lumia 1020, δηλαδή θα έχει καταπληκτική PureView κάμερα στο πίσω μέρος.

Το Nokia McLaren θα ενσωματώνει αισθητήρες ώστε να προσφέρει τεχνολογία αναγνώρισης χειρονομιών σαν το Kinect της Microsoft για Xbox και PC. Εάν, για παράδειγμα, περάσετε το δάχτυλό σας επάνω από ένα Tile στην Αρχική οθόνη θα εμφανίσει επιπρόσθετες ενέργειες σχετικά με την εφαρμογή. Αυτό το χαρακτηριστικό θυμίζει το Air View της Samsung αλλά εκείνο χρειάζεται την ειδική γραφίδα της εταιρίας μερικές φορές.

Άλλες δυνατότητες περιλαμβάνουν τον τερματισμό της τηλεφωνικής κλήσης μόλις βάλετε το κινητό στην τσέπη σας, τον προσανατολισμό της οθόνης (κάθετος ή οριζόντιος) ανάλογα με την θέση του προσώπου και η ενεργοποίηση της ανοιχτής ακρόασης όταν τοποθετείται το κινητό πάνω στο τραπέζι.

Όλα αυτά θα πραγματοποιούνται μέσω αισθητήρων και με νέο λογισμικό. Φημολογείται ότι με αναβάθμιση και τα τωρινά Windows Phone smartphones θα αποκτήσουν αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά φυσικά κάποια χαρακτηριστικά δεν θα μπορούν να ενσωματωθούν σε όλα μιας και χρειάζονται το κατάλληλο hardware.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.