Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Θα Εξαγοράσει Τη Nokia Για 5,44 Δις Ευρώ

Όταν η Nokia έκανε γνωστό ότι θα συνεργαζόταν με την Microsoft και θα εγκατέλειπε το Meego για τo Windows Phone πολλοί έκαναν την πρόβλεψη ότι μελλοντικά η δεύτερη θα εξαγόραζε την πρώτη.

Η στιγμή αυτή ήρθε και δικαίωσε όσους το είχαν προβλέψει. Η Microsoft εξαγόρασε το τμήμα Συσκευών και Υπηρεσιών, και όσες πατέντες έχει η φιλανδική εταιρεία. Αυτό θα κοστίσει στην Microsoft 5,44 δις.

Η συμφωνία λέει ότι 32,000 υπάλληλοι που δουλεύουν στην Nokia θα συνεχίσουν στην Microsoft και 56,000 στην Nokia. Αξίζει να αναφερθεί ότι από τις 40,000 πατέντες που έχει η Nokia, οι 8,500 έχουν να κάνουν με desing patents και οι 30,000 με utillity patents και applications.

Η εξαγορά θα ολοκληρωθεί το 1ο τρίμηνο του 2014 όταν το συμβούλιο της Nokia το εγκρίνει και επίσημα. Φεύγοντας ο Steve Balmer βλέπει μια σπουδαία συνεργασία να πραγματοποιείται.

Εμείς σαν λάτρεις της Nokia και των κινητών της, Lumia, ελπίζουμε η φιλανδική εταιρεία να συνεχίσει να βγάζει φοβερές συσκευές και να μην τη καταστρέψει η Microsoft με τις αποφάσεις της.

Πηγή: Tech Community

Μοιράσου το με τους φίλους σου: