Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft: Τέρμα Στην Ετήσια Συνδρομή Για Τους Προγραμματιστές

Microsoft Building

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι όσοι πληρώνουν για να μπορούν να δημοσιεύσουν εφαρμογές στα καταστήματά της πλέον δεν θα χρειάζεται να ανανεώσουν τον λογαριασμό τους. Αυτό απλά σημαίνει ότι η ετησία συνδρομή των προγραμματιστών καταργείται, και η χρέωση των $19/€14 γίνεται μόνο για φορά όταν γράφεται στην αρχή ο χρήστης.

Εκτός από την κατάργηση της ετήσιας συνδρομής, η εταιρία ανακοίνωσε επίσης το πρόγραμμα Dev Center Benefits το οποίο μαθαίνει στους προγραμματιστές πως να βελτιώνουν τις εφαρμογές τους, μαθαίνουν για τη προώθηση των εφαρμογών και άλλα. Το πρόγραμμα χωρίζεται σε τρία επίπεδα:

  • Explorer: προσφέρει οδηγίες για τον σχεδιασμό και την αρχιτεκτονική, βοήθεια από κάποιον Microsoft expert, κάρτες δώρων για το Windows Store και το τέλος εγγραφής στο Dev Center.
  • Expert: βοηθάει τους χρήστες να διαφημίσουν το app τους και άλλα παρόμοια.
  • Master: ξεκλειδώνει τη VIP πρόσβαση για διαφήμιση και υποστήριξη, γρήγορη πρόσβαση σε νέα SDK και άλλα.

Οι προγραμματιστές θα ανεβαίνουν επίπεδο βάση τον αριθμό των λήψεων των εφαρμογών τους. Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: