Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Ανακοίνωσε Το OneDrive for Business, Τα Βάζει Με Dropbox Και Box

Η Microsoft ανακοίνωσε στο SharePoint Conference 2014 τη νέα υπηρεσία OneDrive for Business η οποία ουσιαστικά αντικαθιστά το SkyDrive Pro, ώστε να τα βάλει με τα αντίστοιχα και αντίπαλα Dropbox και Box.

Με το OneDrive για επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι μπορούν να αποθηκεύσουν, να μοιραστούν και να συγχρονίσουν τα αρχεία της δουλειάς τους μέσα από την ίδια πλατφόρμα για όλους. Και σε συνεργασία με το Office 365 μπορούν να επεξεργαστούν αρχεία Word, Excel και PowerPoint μέσα από τον υπολογιστή ή τις Windows Phone, Windows 8, iOS και Android συσκευές τους.

Η Microsoft θα τρέξει επίσης από την 1η Απριλίου μέχρι τον Σεπτέμβριο μια προσφορά για τις μικρές επιχειρήσεις. Με τη προσφορά αυτή, η επιχείριση θα πληρώνει $2.50/μήνα για κάθε εργάζομενο ο οποίος θα ‘παίρνει’ 25GB για το OneDrive και το Office Online. Αν οι απαιτήσεις τις εταιρίας ανέβουν, θα μπορούν να αγοράσουν πακέτα για επιπρόσθετα 50GB για $25 το χρόνο, 100GB για $50 ή 200GB για $100.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: