Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Ανακοινώθηκε Το Microsoft BUILD 2014

Microsoft BUILD 2014

Ένα ακόμα έτος φτάνει στο τέλος του, και ένα νέο έρχεται με εκπλήξεις από τις εταιρίες. Η Microsoft είναι από τις πρώτες που ανακοίνωσε τα σχέδια της για το 2014, και συγκεκριμένα ανακοίνωσε το Microsoft BUILD 2014. Το Microsoft BUILD είναι μια εκδήλωση που κρατάει συνήθως 2 ημέρες και η Microsoft μιλάει για το λογισμικό της, για το τι ετοιμάζει και για το μέλλον της, και διοργανώνεται τα τελευταία χρόνια.

Το Microsoft BUILD 2013 είχε πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στο Σαν Φρανσίσκο. Φέτος η Microsoft θα το κάνει πάλι στο Σαν Φρανσίσκο, όμως φαίνεται πως είναι πιο βιαστική αυτή τη φορά, διοργανώνοντας το στις 2 με 4 Απριλίου. Το event θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο μέρος, Moscone Center, στο κέντρο της πόλης. Όσοι θέλουν να παρευρεθούν εκεί θα πρέπει να πληρώσουν $2095 για την είσοδό τους.

Για το τι θα μιλήσει η εταιρία δεν έχει γίνει γνωστό όμως υποψιαζόμαστε πως ένα τόσο μεγάλο event θα πρόκειται για την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση των Windows και Windows Phone.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: