Η Microsoft Βάζει Σύντομα Τέλος Στον Internet Explorer

Σοβαρό Κενό Ασφαλείας Στον Internet Explorer Επηρεάζει Όλους Τους Χρήστες

Internet Explorer logo

Ο Internet Explorer δικαιολογημένα έχει αποκτήσει τη φήμη του χειρότερου browser, και παρά τις προσπάθειες της Microsoft για να τον βελτιώσει οι χρήστες ακόμα δεν τον χρησιμοποιούν. Και πιθανόν να μην το κάνουν ποτέ. Οπότε η Microsoft, αν οι φήμες βγουν σωστές, θα αντικαταστήσει τον browser με έναν νέο ο οποίος δεν θα έχει καμία σχέση με τον τωρινό φυλλομετρητή της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Microsoft αναπτύσσει έναν browser με κωδική ονομασία Spartan που θυμίζει εμφανισιακά τον Chrome και τον Firefox. Ο Spartan θα είναι ένας εντελώς διαφορετικός browser ο οποίος θα προσφέρει περισσότερα και θα είναι αρκετά ‘ελαφρύτερος’ από τη τωρινή έκδοση του Internet Explorer.

Το πως θα ονομάζεται ο Spartan και τί νέο θα προσφέρει δεν έχει αποκαλυφθεί, όμως με τη Microsoft να διοργανώνει εκδήλωση όπου θα παρουσιάσει αναλυτικά τα Windows 10, ελπίζουμε ότι εκεί θα μάθουμε για τον νέο browser. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ενσωματωθεί στις τελικές beta εκδόσεις των Windows 10 και αργότερα θα υπάρχει παράλληλα με τον Internet Explorer στα νέα Windows.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.