Το Microsoft Display Dock Μετατρέπει Τα Windows Phone Σε PC

Το Microsoft Display Dock Μετατρέπει Τα Windows Phone Σε PC

Λένε ότι τα smartphones είναι μικροί υπολογιστές, και η Microsoft με το Display Dock βρήκε τρόπο να τα μετατρέψει σε υπολογιστές. Η νέα της βάση για τα Windows Phone με Windows 10 Mobile εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των Lumia και ουσιαστικά επιτρέπει στον χρήστη να αντικαταστήσει τον υπολογιστή του με το κινητό του (αν μονάχα μπαίνει στο Διαδίκτυο ή επεξεργάζεται έγγραφα).

Το Microsoft Display Dock συνδέεται με το κινητό μέσω USB και του προσφέρει τη δυνατότητα να συνδεθεί με monitors μέσω DisplayPort ή HDMI. Έχει επίσης 3 θύρες USB για να συνδέει ο χρήστης πληκτρολόγια, ποντίκια, USB flash drives ή σκληρούς δίσκους. Στην οθόνη εμφανίζεται ένα περιβάλλον ίδιο με αυτό των Windows 10 για PC και ο χρήστης μπορεί να τρέξει universal apps, όπως τη σουίτα Microsoft Office, το OneNote, τον browser Microsoft Edge, παιχνίδια και άλλες εφαρμογές εγκατεστημένες στο κινητό, πάντα με περιβάλλον υπολογιστή.

Το χαρακτηριστικό αυτό ονομάζεται Continuum και έρχεται μαζί με τα Windows 10 Mobile. Φυσικά δεν προσφέρει όλες τις δυνατότητες ενός υπολογιστή, αλλά βολεύει όποιον χρησιμοποιεί τα βασικά. Θα κυκλοφορήσει «σύντομα» για τα ολοκαίνουργια Microsoft Lumia 950 και Lumia 950 XL με υδρόψυξη.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.