Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Κερδίζει Δισεκατομμύρια Από Τις Πωλήσεις Του Android

Microsoft

Ποιος θα το φανταζόταν ότι η Microsoft κερδίζει από το Android της Google χάρη στις συμφωνίες για την χρήση δικών της πατεντών με άλλες εταιρείες. Αν έχετε απορία πόσα βγάζει από όλο αυτό, το Business inside ήρθε να μας πληροφορήσει.

Το κέρδος λοιπόν για την Microsoft υπολογίζεται στα 2 δισεκατομμύρια ανά έτος αφού βγάζει 5 με 10 δολάρια για κάθε συσκευή που πωλείται. Αυτό αφενός την βοηθά να αντιμετωπίσει πιο ψύχραιμα την χασούρα από δικά της λάθη (βλ. Windows RT) αφετέρου την βοηθά επίσης για να αξιοποιήσει αυτά τα λεφτά για την βελτίωση των προϊόντων της.

Φαίνεται ότι η Microsft έχει βρεί έναν ασφαλή τρόπο να βγάζει κέρδος χωρίς να κουράζεται ιδιαίτερα. Βέβαια ο συνιδρυτής της εταιρείας, Paul Alen, δεν επαναπαύεται σε αυτό και πιστεύει ότι η Microsoft θα πρέπει να επικεντρωθεί σε επαγγελματικές συνεργασίες με έμφαση στο λογισμικό και τις cloud υπηρεσίες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: