Η Microsoft Δέχεται Παραγγελίες Για Το HoloLens

Microsoft HoloLens: Η Εικόνικη Πραγματικότητα Σε Άλλο Επίπεδο

Microsoft HoloLens

Η Microsoft ξεκίνησε να δέχεται προ-παραγγελίες από προγραμματιστές που θέλουν να αναπτύξουν εφαρμογές για το Microsoft HoloLens. Το κόστος του ανέρχεται τα $3,000 και ουσιαστικά οι εταιρίες δεν γνωρίζουν τι ακριβώς αγοράζουν, αφού τα τεχνικά χαρακτηριστικά του και ο τρόπος που δουλεύει δεν έχουν αποκαλυφθεί. Ξέρουμε πάντως ότι είναι μια πολύ δυνατή συσκευή με Windows 10 και δική της μητρική που ίσως αλλάξει τον τρόπου που παίζουμε παιχνίδια.

Η Microsoft έχει δουλέψει μαζί με μια μικρή ομάδα από επιστήμονες και επαγγελματίες, όπως αστροναύτες της NASA και αρχαιολόγους. Μαζί αναπτύσσουν μια μικρή γκάμα από εφαρμογές και παιχνίδια για είναι διαθέσιμα στο HoloLens όταν τελικά κυκλοφορήσει στο κοινό αλλά και για να τα παρουσιάζουν όταν το επιδεικνύουν. Οι εφαρμογές περιλαμβάνουν το Skype και τα παιχνίδια το Minecraft (που έχουν εξαγοράσει). Η τελευταία προσθήκη στα παιχνίδια ονομάζεται Project X-Ray (το εξαγόρασαν και αυτό φέτος) και είναι ένα παιχνίδι όπλων επαυξημένης πραγματικότητας στο οποίο πρέπει να σκοτώνεις τους αντίπαλους που εμφανίζονται μπροστά σου.

Ο CEO Satya Nadella της Microsoft είχε παλιότερα πει ότι θα λανσάρουν το Microsoft HoloLens τόσο σαν εργαλείο για επαγγελματίες όσο και σαν ψυχαγωγίας. Παρόλα αυτά θα αργήσουμε πολύ να το δούμε στην αγορά, αφού από το πρώτο τρίμηνο του 2016 οι προγραμματιστές θα λάβουν το HoloLens Development Edition. Μέχρι να τελειοποιηθεί για να βγει στην αγορά θα περάσει καιρός.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.