Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Στέλνει Προσκλήσεις Για Την Ανακοίνωση Των Νέων Surface 2

Surface 2 Invitation

Η Microsoft αποκάλυψε ότι θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για να παρουσιάσει τα νέα Surface tablets της που διέρρευσαν πριν λίγες ημέρες. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις 23 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη.

Τα νέα tablets θα είναι δύο όπως τα προηγούμενα, το Surface 2 με Windows RT και το Surface Pro 2 με Windows 8.1. Χρησιμοποιούν τους επεξεργαστές Nvidia Tegra 4 και Intel Haswell αντίστοιχα, θα έχουν νέο Κickstand και ένα νέο πληκτρολόγιο που ονομάζεται Power Cover. Με αυτό όταν συνδέονται τα tablet, θα τους προσφέρει περισσότερη μπαταρία. Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ.

Μαζί με τα νέα Surface 2 φημολογείται ότι θα υπάρχει και ένα 7-8 ιντσο Surface Mini. Ελπίζουμε αυτή τη φορά η Microsoft να κατεβάσει τις τιμές και να τα κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα…

Μοιράσου το με τους φίλους σου: