Διέρρευσε Το Microsoft Lumia 1030 Με 50MP Κάμερα

Διέρρευσε Το Microsoft Lumia 1030 Με 50MP Κάμερα

Microsoft Lumia 1030 leak

Ένας διάδοχος του Lumia 1020 της Nokia φημολογείται να ανακοινωθεί εδώ και καιρό και τώρα φαίνεται ότι διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες του. Το κινητό στις φωτογραφίες λέγεται πως είναι το Microsoft Lumia 1030 (με αριθμό μοντέλου RM-1052) το οποίο στην αρχή γνωρίσαμε ως Lumia McLaren.

Το Lumia 1030, σύμφωνα με διάφορες πηγές, διαθέτει 1080p AMOLED οθόνη, τετραπύρηνο επεξεργαστή, 2GB RAM και βελτιωμένη PureView κάμερα με LED flash αντί για XENON flash που είχε το Lumia 1020.

Το κινητό αποκαλύφθηκε χάρη σε έναν Κινέζο που το έβαλε σε δημοπρασία σε ένα κινέζικο site. Βλέπουμε πως το σώμα του είναι κατασκευασμένο κυρίως με αλουμίνιο και στο πίσω μέρος υπάρχει ένα τεράστιο μαύρο εξόγκωμα για τη κάμερα. Η κάμερα έχει αναβαθμιστεί στα 50-megapixels έτσι ώστε να τραβάει με ακόμη μεγαλύτερη λεπτομέρεια και για να έχει απίστευτο ζουμ. Μιας και το κινητό είναι πρωτότυπο, επάνω στο αλουμίνιο είναι χαραγμένο το κείμενο “Δεν πωλείται” και πως ανήκει στη Microsoft.

Δεν είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι αυτό είναι όντως το Lumia 1030 και αν πρόκειται να ανακοινωθεί κάποια στιγμή στο μέλλον, όμως θα έχει ενδιαφέρον αν βγει στην αγορά. Θα καταφέρει άραγε να ανεβάσει το μερίδιο των Windows Phone;

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.