Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Lumia 950 Και 950 XL: Οι Πραγματικές Ναυαρχίδες Έρχονται Τον Οκτώβριο

Αν και μέχρι τώρα έχουμε ακούσει πολλές φήμες για τα Lumia 940 και 940 XL, φαίνεται ότι οι πραγματικές ναυαρχίδες της εταιρίας για φέτος είναι τα Microsoft Lumia 950 και 950 XL. Ίσως τα Lumia 940 είναι τα δύο επαγγελματικά smartphones που αναμένεται να ανακοινώσει φέτος η Microsoft, και τα 950 τα δύο high-ends, αλλά για αυτό δεν έχουμε ακόμη πληροφορίες.

Τα 950 και 950 XL έχουν τις κωδικές ονομασίες Talkman και Cityman αντίστοιχα. Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, και τα δύο έχουν unibody μεταλλική κατασκευή (όχι μόνο μεταλλικό πλαίσιο), θύρα USB Type-C όπως το OnePlus 2 και Quad HD οθόνες. Θα ανακοινωθούν τον Οκτώβριο αλλά ντεμπούτο στις αγορές θα κάνουν έναν μήνα μετά, τον Νοέμβριο. Τα χαρακτηριστικά τους, όπως διέρρευσαν, είναι:

Βλέπουμε ότι το λειτουργικό τους δεν θα είναι άλλο από το Windows 10 Mobile για αυτό θα υποστηρίζουν το νέο χαρακτηριστικό Continuum που ‘μετατρέπει’ τα κινητά σε υπολογιστές όταν αυτά συνδεθούν σε οθόνες ή τηλεοράσεις μέσω ενός ειδικού καλωδίου. Το καλώδιο αυτό δεν θα προσφέρεται με την αγορά του κινητού.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: