Το Microsoft Lumia 950 XL Φωτογραφίζεται Για Πρώτη Φορά

Το Microsoft Lumia 950 XL Φωτογραφίζεται Για Πρώτη Φορά

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τα δύο Windows Phone Lumia 950 και Lumia 950 XL αυτό το έτος. Και τα δύο θα αποτελούν τις πρώτες ναυαρχίδες της εταιρίας, με το Lumia 950 XL να αποτελεί μια μεγαλύτερη έκδοση του 950 για όσους θέλουν phablet. Αν και είχαμε ακούσει μονάχα κάποιες πληροφορίες για αυτά τα κινητά, τώρα μπορούμε να δούμε το Lumia 950 XL χάρη σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το κινέζικο site WPXAP.

Αν και το Microsoft Lumia 950 XL βρίσκεται μέσα σε μια κακόγουστη θήκη, μπορούμε εύκολα να διακρίνουμε το μπροστινό μέρος, το μεγάλο εξόγκωμα της κάμερας στο πίσω μέρος και τη θύρα USB Type-C στο κάτω μέρος. Το XL φημολογείται ότι εξοπλίζεται με 5.7-ιντσών οθόνη με ανάλυση 2K, ενώ το απλό μοντέλο 5.2-ιντσών με την ίδια ανάλυση.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, έχουμε Snapdragon 808 chispet για το 950 (εξαπύρηνο) και Snapdragon 810 για το 950 XL (οκταπύρηνο), 20-megapixels κάμερες και στα δύο (με τριπλό LED flash στο μεγάλο), 5-megapixels εμπρόσθιες κάμερες, 3GB RAM, 3000 mAh και 3300 mAh μπαταρίες αντίστοιχα και μεταλλική κατασκευή.

Τα νέα Lumia θα ανακοινωθούν σε εκδήλωση κατά το τέλος του Σεπτεμβρίου ή τον Οκτώβριο. Το μεγάλο Lumia 950 XL θα υποστηρίζει τη γραφίδα Surface Pen της Microsoft και θα συνοδεύεται από ένα ‘έξυπνο’ κάλυμμα με ένα κυκλικό κόψιμο για εύκολη πρόσβαση στις ειδοποιήσεις και ένα καλώδιο για υποστήριξη του Continuum. Το αξιόπιστο The Verge επαληθεύει την αυθεντικότητα των παρακάτω φωτογραφιών.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.