Αυτό Είναι Το Πρώτο Lumia Smartphone Της Microsoft

Αυτό Είναι Το Πρώτο Lumia Smartphone Της Microsoft

Microsoft Lumia smartphone leaked

Η Microsoft τον προηγούμενο μήνα μας αποκάλυψε τα σχέδιά της για την αντικατάσταση του brand «Nokia» στα smartphones με το δικό της, και τώρα ένα μήνα μετά βλέπουμε τα αποτελέσματα.

Σε φωτογραφίες που διέρρευσαν από τη κινεζική Αρχή TENAA βλέπουμε το πρώτο Lumia κινητό με την επωνυμία της Microsoft στο μπροστινό και στο πίσω μέρος, όπου μέχρι τώρα συνηθίζαμε να βλέπουμε το θρυλικό όνομα των Φιλανδών. Το κινητό όπως φαίνεται πιθανότατα είναι οικονομικό και διάδοχος του Lumia 530. Έχει τη κωδική ονομασία RM-1090 και υποστηρίζει 2 SIM.

Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε περισσότερα για το πρώτο Microsoft Lumia smartphone, όμως υποθέτουμε πριν το τέλος του έτους θα έχει γίνει επίσημο και έτσι θα ξέρουμε τα πάντα. Η νέα εποχή των Microsoft Lumia ξεκινά και η Microsoft έχει κάνει ξεκάθαρο ότι θέλει με φθηνά μοντέλα να εδραιώσει στην αγορά τη πλατφόρμα της για κινητά. Η εταιρία στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει τα Lumia 530, 630, 730, και 830 που πρόκειται για προσιτά και μεσαίας κατηγορίας κινητά, ενώ έχει μόνο το 930 για ναυαρχίδα και έχει παρατήσει τα phablets (βλ. 1520) και κινητά με τρομερές κάμερες (βλ. 1020).

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.