Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Lumia: Το Επίσημο Όνομα Των Επόμενων Lumia

R.I.P. Nokia Windows Phones

Microsoft Lumia 930 concept

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα επόμενα Lumia κινητά ( και tablets; ) θα φέρουν την επωνυμία της. Δηλαδή θα ονομάζονται Microsoft Lumia. Οι επίσημες σελίδες της Nokia στα κοινωνικά δίκτυα θα μετονομαστούν μέσα στις επόμενες ημέρες για να ταιριάζουν με τη νέα επωνυμία, και οι νέες Lumia συσκευές θα γράφουν «Microsoft» στο μπροστινό και στο πίσω μέρος τους.

Η Microsoft για μερικούς μήνες ακόμα μπορεί επίσημα να χρησιμοποιεί το όνομα της φιλανδικής εταιρίας στα smartphones, όμως σύντομα θα πρέπει να κυκλοφορεί συσκευές με το δικό της. Όσον αφορά τα featurephones, τα φθηνά κινητά με το αριθμητικό πληκτρολόγιο, η αμερικάνικη εταιρία θα μπορεί να χρησιμοποιεί το όνομα Nokia για τα επόμενα 10 χρόνια, όπως αναφέρει η σύμβασή τους.

Η εταιρία αποκάλυψε επίσης τα οικονομικά αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο. Συνολικά πούλησε 9,3 εκατομμύρια Lumia παγκοσμίως, μια σχετικά μικρή αύξηση από τα 8,8 εκατομμύρια του αντίστοιχου τριμήνου πριν ένα χρόνο, τα οποία της απέφεραν τζίρο $23,2 δισεκατομμύρια και έσοδα $4,5 δισεκατομμύρια. Αναμένουμε να δούμε αν η νέα επωνυμία οδηγήσει σε περισσότερες πωλήσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: