Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Διοργανώνει Εκδήλωση Στις 2 Μαρτίου

Νέα Lumia πρόκειται να ανακοινώσει στις αρχές του Μαρτίου η Microsoft, σε μια προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της MWC 2015. Η MWC είναι μια ετήσια έκθεση τεχνολογίας η οποία διοργανώνεται στη Βαρκελώνη και βλέπουμε αρκετά νέα κινητά και tablets. Φέτος θα λάβει χώρα στις 2 με 5 Μαρτίου.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει η Microsoft είναι στις 2 Μαρτίου, στις 8:30 τοπική ώρα (9:30 ώρα Ελλάδος). Εκείνο το πρωί αναμένουμε να δούμε τον διάδοχο του phablet Lumia 1320, καθώς και μια νέα έκδοση του Lumia 830. Ακριβώς μια μέρα πριν η Samsung θα μας έχει παρουσιάσει το Galaxy S6 και το Galaxy Edge (με προ-εγκατεστημένες εφαρμογές της Microsoft) και η HTC το νέο One με πανίσχυρο hardware.

Η Microsoft κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των νέων κινητών της οφείλει να μας ενημερώσει και για την πορεία της ανάπτυξης των Windows 10 for phones. Λίγες ημέρες πριν κυκλοφόρησε το Windows 10 For Phones Preview για προγραμματιστές και δοκιμαστές, όμως για λίγες συσκευές μεσαίας κατηγορίας, αφού συναντούν προβλήματα με τις ναυαρχίδες τους και με το HTC One for Windows.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: