Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Microsoft Office 365 Personal Λανσαρίστηκε Για Όλους

Η Microsoft ανακοίνωσε την διάθεση του Microsoft Office 365 Personal σε όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες που θέλουν πρόσβαση στο Office από παντού.

Το Microsoft Office 365 Personal είναι η οικονομικότερη έκδοση του Microsoft Office 365 Home για έναν μόνο χρήστη και όχι ολόκληρη την οικογένεια. Αντί για $99/χρόνο (€72) και υποστήριξη για 5 υπολογιστές, κινητά ή tablets κοστίζει $69 (€49) και υποστηρίζει έναν μόνο υπολογιστή ή tablet. Οι χρήστες κάθε μήνα θα λαμβάνουν και 60 λεπτά για ομιλία μέσω Skype και επιπλέον 27GB στο OneDrive.

Η Microsoft δήλωσε:

«Προσφέροντας το Office 365 Personal, συν το Office 365 Home, είμαστε σε καλύτερη θέση να παραδώσουμε το σωστό Office σε ένα ευρύτερο φάσμα νοικοκυριών – είτε πρόκειται για ένα άτομο ή μια πενταμελές οικογένεια.»

Με την πρόσφατη κυκλοφορία του Office για iOS και την ανανέωση του Office για Android οι χρήστες πλέον μπορούν να το χρησιμοποιούν σε κάθε μεγάλη πλατφόρμα και να έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους από παντού.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: