Η Microsoft Ανακοίνωσε Το Office 365 Personal Με Μειωμένη Τιμή

Η Microsoft Ανακοίνωσε Το Office 365 Personal Με Μειωμένη Τιμή

Η Microsoft ανακοίνωσε ενδιαφέροντα πράγματα για αυτούς που χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της: το Office 365 Personal με μειωμένη τιμή και νέα χαρακτηριστικά στα Outlook και Bing.

Το Office 365, η ετήσια συνδρομητική υπηρεσία για τη σουίτα Microsoft Office με 20GB στο OneDrive και 60 λεπτά το μήνα στο Skype (σε σταθερά τηλέφωνα) για πέντε PC/χρήστες στα $99 (περίπου €75) το χρόνο, απέκτησε μια οικονομικότερη έκδοση με ονομασία Office 365 Personal και τιμή στα €69.99 το χρόνο (περίπου €50) ή $6.99 το μήνα (περίπου €5). Σε αυτό το πακέτο η μόνη διαφορά με το ακριβότερο είναι πως μπορείς να το εγκαταστήσεις σε μόνο δύο υπολογιστές. Ακούγεται δελεαστικό και θα διατεθεί αυτή την άνοιξη.

Σε ότι αφορά το Outlook, προστέθηκαν νέες δυνατότητες στο παράθυρο εγγραφής email. Ο χρήστης θα μπορεί να δει τον HTML κώδικα, θα μπορεί να δημιουργεί πίνακες μέσα στα email, θα υπάρχει η λειτουργία επικόλλησης “As Is” ώστε να τοποθετεί το περιεχόμενο των Word και Excel έτσι όπως ακριβώς εμφανίζεται και στα αντίστοιχα προγράμματα και ο επεξεργαστής κειμένου θα εμφανίζει μια προεπισκόπηση του URL όταν ο χρήστης το τοποθετεί στο email του.

Τέλος, στο Bing προστέθηκε η λειτουργία Image Match. Αυτό είναι το αντίστοιχο Search By Image του Google – δηλαδή μπορείς να αναζητήσεις εικόνες που μοιάζουν οπτικά με μια συγκεκριμένη που έχεις ορίσει.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.