Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Microsoft Office Θα Βρίσκεται Εγκατεστημένο Στα Νέα Samsung Galaxy Tablets

Samsung Galaxy Tab S

Η Microsoft έκλεισε μια πολύ καλή συνεργασία με τη Samsung και για αυτό το λόγο έχει αρχίσει να εγκαθιστά τις εφαρμογές της στα Samsung Galaxy. Στην αρχή είδαμε ορισμένα από τα apps της προ-εγκατεστημένα στα νέα Galaxy S6 / S6 Edge (συγκεκριμένα τα OneNote, OneDrive και Skype) και τώρα μαθεύτηκε ότι θα υπάρχουν και στα tablets των Κορεατών.

Όπως έκανε επίσημο η Microsoft Corp. από το δεύτερο μισό του 2015, σε επιλεγμένα Samsung Galaxy tablets θα εγκατασταθούν εφαρμογές της. Ποια tablets είναι αυτά δεν έγινε γνωστό, όμως μπόρεσαν να επιβεβαιώσουν ότι θα ενσωματώσουν τη σουίτα Office για Android (Microsoft Word, Excel, PowerPoint) και τα OneNote, OneDrive και Skype. Οι επιχειρήσεις θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε τρεις εκδόσεις του Office 365 — Business, Business Premium και Enterprise — οι οποίες θα είναι ενισχυμένες με την ασφάλεια του Samsung KNOX.

Υποθέτουμε ότι η Samsung θα ανανεώσει τη σειρά “Galaxy Tab Pro” όπου θα βάλει τις εφαρμογές της Microsoft και θα τα πλασάρει για επιχειρήσεις.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: