Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Microsoft Office Κυκλοφόρησε Για Android Tablets

Η Microsoft τον Νοέμβριο είχε ανακοινώσει ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει το Office για το Android και τότε είχε ανοίξει ένα group με λίγους χρήστες για δοκιμή του λογισμικού της. Τώρα η ανάπτυξη του Microsoft Office έχει φτάσει σε ένα ικανοποιητικό στάδιο και έτσι η εταιρία το λάνσαρε στο Play Store της Google.

Η σουίτα της αμερικάνικης εταιρίας είναι συμβατή με όλα τα Android tablets (δεν υπάρχει έκδοση για κινητά) που τρέχουν το Android 4.4 ή το 5 και περιλαμβάνει τα Word, Excel και PowerPoint. Οι εφαρμογές είναι ακόμα σε beta έκδοση αλλά περιλαμβάνουν όλες τις δυνατότητες που γνωρίσαμε όλα αυτά τα χρόνια στους υπολογιστές.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Office από το Play (download links: Microsoft Word Preview, Microsoft Excel Preview, Microsoft PowerPoint Preview) αν έχετε κάποια συμβατή συσκευή με οθόνη μεγαλύτερη των 7-ιντσών. Να σημειώσουμε ότι είναι δωρεάν η λήψη τους όμως περιλαμβάνονται in-app αγορές για κάθε μία εφαρμογή.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: