Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Office: Ενσωματώνει Το Dropbox Και Γίνεται Δωρεάν Για Κινητά

«Ο κόσμος άλλαξε» - Microsoft

Microsoft Office for iPad

Η Microsoft μας ξάφνιασε, αφού με τις τελευταίες τις κινήσεις βελτίωσε το Microsoft Office και το έκανε διαθέσιμο για όλες τις συσκευές. Πλέον το Office δεν θα είναι ένα ακριβό λογισμικό για τα Windows, και ο καθένας θα μπορεί να το χρησιμοποιεί.

Η Microsoft συνεργάστηκε με τη Dropbox για να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Για το λόγο αυτό στις επόμενες εκδόσεις του Microsoft Office -τόσο για υπολογιστές όσο και για φορητές συσκευές- θα υπάρχει ενσωμάτωση της cloud υπηρεσίας Dropbox έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επεξεργάζονται έγγραφα που έχουν ανεβάσει στο Dropbox άμεσα. Επίσης θα μπορούν να αποθηκεύουν έγγραφα στο Dropbox και να κάνουν συγχρονισμό. Όσον αφορά την εφαρμογή Dropbox, θα εμφανίζει ένα κουμπί για άνοιγμα του εγγράφου στο Office και θα κυκλοφορήσει επίσημη εφαρμογή για Windows Phone «μέσα στους επόμενους μήνες.»

Ακόμη, η εταιρία θα κάνει τα προγράμματα Word, Excel και PowerPoint του Office εντελώς δωρεάν για οικιακούς χρήστες. Τα συγκεκριμένα προγράμματα είναι εδώ και καιρό δωρεάν σαν web apps, όμως η Microsoft θέλει να μεταφέρει αυτή την εμπειρία και στις φορητές συσκευές μέσω native apps. Οι φορητές συσκευές περιλαμβάνουν τα iPhone, iPad και Android (αποκλειστικά για συσκευές με οθόνη 7-ιντσών ή 10-ιντσών και με το Android 4.4 KitKat).

Παρόλα αυτά, το Microsoft Office δεν θα είναι δωρεάν για όλους. Οι επαγγελματίες θα πρέπει να έχουν συνδρομή Office 365 για να αποκτήσουν πρόσβαση στα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στα OneDrive for Business και Dropbox for business. Χιλιάδες επιχειρήσεις βασίζονται σε αυτές τις cloud υπηρεσίες, οπότε έτσι θα έχει κέρδος η Microsoft. Και δεν πρέπει να ξεχάσουμε ακόμη ότι όσοι έχουν συνδρομή στο Office 365 έχουν και απεριόριστο χώρο στο OneDrive.

Οι παραπάνω αλλαγές και τα νέα προγράμματα θα κυκλοφορήσουν για όλους μέσα στους επόμενους μήνες. Όσοι έχετε Android tablets και θέλετε να δοκιμάσετε την beta έκδοση του Office μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: