Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft OneDrive: Τέλος Στον Απεριόριστο Χώρο Και Στα Δωρεάν GB

Microsoft OneDrive

Το OneDrive της Microsoft πάντοτε ήταν η πιο ‘γενναιόδωρη’ cloud υπηρεσία από γνωστή εταιρία, όμως αυτό δεν ισχύει πλέον. Σε μια κίνηση που έχει κατηγορηθεί ως λανθασμένη από πολλούς χρήστες και φίλους της Microsoft, η εταιρία αφαιρεί την επιλογή για απεριόριστο χώρο στο OneDrive, και τα δωρεάν GB που έδινε ανά περιόδους τα παίρνει πίσω αναγκάζοντας τους χρήστες να πληρώσουν για χώρο στο ‘σύννεφο.’ Παλιά έδινε 25 δωρεάν GB σε κάθε χρήστη (ενώ το Dropbox μόλις 2GB), μετά τα 25GB έγιναν 15GB και σήμερα γίνονται 5GB.

Συγκεκριμένα έγιναν οι ακόλουθες αλλαγές:

  • Καταργείται ο απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος για τους συνδρομητές Office 365 Home, Personal ή University. Οι συνδρομητές πλέον θα έχουν 1TB.
  • Καταργούνται τα συνδρομητικά πακέτα 100GB και 200GB και αντικαθιστώνται από το πακέτα 50GB με κόστος $1.99/μήνα.
  • Μειώνεται ο αποθηκευτικός χώρος από τα 15GB στα 5GB για όλους τους χρήστες, ακόμα και για τους τωρινούς.
  • Καταργείται το bonus των 15GB για αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο του κινητού.

Σύμφωνα με τον αμερικάνικο κολοσσό, πλέον δεν προσφέρει απεριόριστο χώρο στους χρήστες επειδή μερικοί εκμεταλλευόντουσαν αυτό το χαρακτηριστικό και κρατούσαν πλήρες back-up υπολογιστών ή ανέβαζαν ταινίες ξεπερνώντας τα 75TB χώρου ανά χρήστη στο OneDrive (ένας αριθμός μεγαλύτερος κατά 14.000 φορές του μέσου όρου). Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τις αρχές του 2016. Όσοι δεν έχουν συνδρομή στην υπηρεσία και έχουν ξεπεράσει τα 5GB χώρου θα έχουν πρόσβαση στα αρχεία τους για τους επόμενους 12 μήνες αν δεν γίνουν συνδρομητές (με €2/μήνα).

Μοιράσου το με τους φίλους σου: