Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2016

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Outlook.com αποκτάει πολλές νέες χρήσιμες λειτουργίες

Η Microsoft αναβάθμισε την υπηρεσία Outlook.com με μια ανανεωμένη εμφάνιση και πολλές νέες λειτουργίες που οι χρήστες θα βρουν αρκετά χρήσιμες. Η νέα εμφάνιση του Outlook δεν διαφέρει πολύ από τη προηγούμενη, ωστόσο τώρα οι χρήστες έχουν περισσότερες επιλογές παραμετροποίησης στα χρώματα και φυσικά έχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές για τις νέες λειτουργίες.

Το Outlook.com πλέον βασίζεται σε μεγάλη βαθμό στη πλατφόρμα Office 365 και για αυτό οι χρήστες του μπορούν να κάνουν πολλά περισσότερα, όπως επεξεργασία εγγραφών που έχουν σταλεί σαν συνημμένα σε email ενώ απαντούν σε μηνύματα, διαμοιρασμό αρχείων από συνδεδεμένες cloud υπηρεσίες (πέρα από το OneDrive), προβολή βίντεο και εισαγωγή κινούμενων εικόνων GIF ή emoticons στα emails (μέσω του Giphy). Η Microsoft έχει ενσωματώσει επίσης τις υπηρεσίες Yelp (κρατήσεις σε εστιατόρια), Wunderlist (λίστες υποχρεώσεων), Uber (ταξί), PayPal (πληρωμές), Evernote (σημειώσεις) και Boomerang (αυτόματη αποστολή ενός email αργότερα) για αυξημένη παραγωγικότητα.

Η αμερικάνικη εταιρία σταδιακά λανσάρει τη νέα έκδοση του Outlook.com και πρώτα θα τη κάνει διαθέσιμη σε όσους μένουν στις ΗΠΑ. Μέσα στις επόμενες ημέρες ή και εβδομάδες οι αλλαγές θα γίνουν διαθέσιμες σε όλους τους χρήστες.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: