Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Project Adam, Το Πρόγραμμα Της Microsoft Που Αναγνωρίζει Τα Πάντα

Microsoft Project Adam

Με το φιλόδοξο και ενδιαφέρον εγχείρημα Project Adam ασχολείται τμήμα της Microsoft. Το πρόγραμμα είναι παρόμοιο με της Google το οποίο αναγνωρίζει εικόνες, εμφανίζοντας πληροφορίες για αυτές.

Το project της Microsoft, αν και παρόμοιο με αυτό της Google, εντυπωσιάζει λόγο των χαρακτηριστικών που υπόσχεται να φέρει. To project Adam είναι 50 φορές πιο γρήγορο και 2 φορές πιο ακριβέστερο στις απαντήσεις από αυτό της Google. Για παράδειγμα, εάν κάποιος αναζητήσει ένα αυτοκίνητο θα του εμφανίσει όχι μόνο την μάρκα, αλλά και την χρονολογία και την ημερομηνία κατασκευής του. Ή με τη φωτογράφιση ενός φαγητού, μπορεί να το αναλύσει και να δώσει πληροφορίες για τη θρεπτική του αξία και τα συστατικά του.

Το πρόγραμμα για να τα καταφέρει εξετάζει διάφορα στοιχεία της εικόνας, τα εντοπίζει στη βάση δεδομένων του και μετά πληροφορεί τον χρήστη περί τοίνος πρόκειται. Η Microsoft σύντομα θα προσθέσει και αναγνώριση κειμένου και φωνής για να γίνει πιο λειτουργικό και εύχρηστο.

Η ημερομηνία διάθεσης του προγράμματος παραμένει άγνωστη.Μοιράσου το με τους φίλους σου: