Αυξημένα Έσοδα Ανακοίνωσε Η Microsoft Για Το 4ο Τρίμηνο Του 2013

Αυξημένα Έσοδα Ανακοίνωσε Η Microsoft Για Το 4ο Τρίμηνο Του 2013

Έσοδα-ρεκόρ ανακοίνωσε η Microsoft για το 4ο τρίμηνο του 2013. Τα χρήματα που ‘μάζεψε’ η εταιρία ανέρχονται στις $24,52 δις με το καθαρό κέρδος να φτάνει τις 6,56 δις. Χτες είδαμε και τα οικονομικά αποτελέσματα της Nokia που θα αγοράσει η Microsoft φέτος.

Ο κολοσσός του Redmond δεν έμεινε μόνο εκεί. Έκανε γνωστό ότι οι πωλήσεις του Xbox One σε διάστημα 5 βδομάδων έφτασαν τις 3,9 εκατομμύρια και 3,5 εκατομμύρια για το Xbox 360. Ακόμη και το Surface διπλασίασε τα έσοδα του, και από τα περίπου 400 εκατομμύρια του 3ου τριμήνου έφτασε τα 893 εκατομμύρια. Όπως είναι φυσικό η αύξηση στα έσοδα του surface επέφερε μείωση στα PC κατά 3%.

To τμήμα Συσκευών της Microsoft επίσης είδε αύξηση. Μέσα σε αυτό το τμήμα βρίσκουμε τα Xbox, Surface και Windows Phone τα οποία είχαν 13% περισσότερο κέρδος, φτάνοντας τα $11,91 δισεκατομμύρια. Ο Steve Ballmer -δεν έχει αποχωρήσει ακόμα από CEO- δήλωσε:

«Οι επενδύσεις που κάνουμε στις συσκευές και στις υπηρεσίες παραδίδουν εμπειρία υψηλής αξίας στους πελάτες μας και η δουλειά που κάνουμε με τους συνεργάτες αποδίδουν ισχυρά αποτελέσματα.»

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.