Η Microsoft Κυκλοφορεί Οθόνη Κλειδώματος Και Άλλα Android Apps

Η Microsoft Κυκλοφορεί Οθόνη Κλειδώματος Και Άλλα Android Apps

Microsoft Next Lock Screen

Η Microsoft από το 2009 έχει σε λειτουργία το τμήμα Garage όπου ο κάθε υπάλληλος μπορεί να ασχοληθεί και να δημιουργήσει το δικό του project ανενόχλητος, χωρίς περιορισμούς. Το τμήμα αυτό τώρα ολοκλήρωσε την ανάπτυξη μερικών Android εφαρμογών και τις κυκλοφόρησε.

Η πρώτη εφαρμογή είναι το Next Lock Screen. Όπως λέει και το όνομά της, η εφαρμογή αυτή είναι μια οθόνη κλειδώματος για κινητά όπου μπορούμε να δούμε τις ειδοποιήσεις και να ανοίξουμε εφαρμογές χωρίς να ξεκλειδώσουμε το κινητό. Μπορείτε να δείτε ένα demo στο παρακάτω βίντεο ή μπορείτε να τη κατεβάσετε από το Play Store δωρεάν, αν βέβαια μένετε στις ΗΠΑ – η Microsoft έχει αυτό το κόλλημα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Η δεύτερη εφαρμογή ονομάζεται Journeys & Notes. Αυτή η εφαρμογή προορίζεται για όσους ταξιδεύουν τακτικά και τους επιτρέπει να μοιραστούν ‘μυστικά’ και διάφορες σημειώσεις για ένα μέρος με άλλους ταξιδιώτες που έχουν την ίδια εφαρμογή (για παράδειγμα, αν πρέπει να επισκεφτούν ένα συγκεκριμένο τουριστικό μέρος ή να μην φάνε σε κάποιο εστιατόριο). Η εφαρμογή θα δημοσιευτεί σύντομα στο Play Store. Μέχρι τότε μπορείτε να δείτε το demo της παρακάτω.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Τέλος, έχουμε την εφαρμογή Torque που θα την βρείτε στο Play Store. Αυτή φέρνει κατά κάποιο τρόπο τη Cortana στα smartwatches, αφού η εφαρμογή εγκαθιστά μια άλλη εφαρμογή στο Android Wear ρολόι η οποία επιτρέπει στον χρήστη με μια κίνηση του καρπού να κάνει ερώτηση και η Cortana να του εκφωνήσει τα αποτελέσματα αυτού που έψαξε (σαν το “Ok, Google”). Η Microsoft χρησιμοποιεί το Bing για μηχανή αναζήτησης.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.