Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

3 Κλασικά Παιχνίδια Ήρθαν Στο Windows Phone Από Τη Microsoft

Εικόνες από τα 3 παινχίδια

Εικόνες από τα 3 παινχίδια

Νέα εντυπωσιακά παιχνίδια για κινητά βγαίνουν συνεχώς. Η Microsoft ωστόσο αποφάσισε να φέρει 3 κλασικά παιχνίδια που παίζαμε στα Windows, και στο Windows Phone. Αυτά είναι τα Πασιέντζα, Mahjong, και μια νέα έκδοση του Ναρκαλιευτής.

Η Microsoft δεν έχει κάποια σχέση με αυτά τα παιχνίδια, και μπορείς να βρεις και άλλα στο κατάστημα εφαρμογών φτιαγμένα από τρίτους προγραμματιστές και εταιρίες. Οι εκδόσεις της Microsoft όμως είναι πιο κοντά σε αυτές που γνωρίσαμε στα Windows και έχουν ακόμη δύο πλεονεκτήματα. Κάθε ένα παιχνίδι ενσωματώνει το Xbox Live έτσι ώστε να συγχρονίζεται το σκορ σου και να μπορείς να ανταγωνιστείς τους φίλους σου. Επιπλέον, το Microsoft Solitaire Collection (η Πασιέντζα) έχει το χαρακτηριστικό “Play, Pause, Resume” που σου επιτρέπει να συνεχίσεις το παιχνίδι σου από το Windows 8 PC στο Windows Phone.

Μπορείς να κατεβάσεις το Microsoft Solitaire Collection από εδώ, το Microsoft Mahjong από εδώ και το Microsoft Minesweeper από εδώ. Όλα δωρεάν.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: