Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Δίνει Τέλος Στα Windows RT;

Surface 2

Τα Windows RT δεν τα έχουν πάνε πολύ καλά και η Microsoft το γνωρίζει αυτό. Μπορεί με την ανακοίνωση του Surface 2 να έδειξε ότι δεν εγκαταλείπει τα RT αλλά δύσκολα θα τα πάει καλύτερα από το προκάτοχό του. Όπως και το Lumia 2520 της Nokia με το ίδιο λειτουργικό…

Τώρα ήρθαν οι δηλώσεις της Julie Larson-Green που δουλεύει στην εταιρία για να δείξουν ότι η Microsoft εν μέρη έχει αποφασίσει ποια θα είναι η κατάληξη τους, αν και μέχρι τώρα δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Η Green δήλωσε ότι έχουν το Windows Phone OS, Windows RT και τα πλήρες Windows, και για αυτό δεν μπορούν να έχουν τρία λογισμικά. Η εταιρεία πιστεύει ότι δεν γίνεται να υπάρχει ένα λειτουργικό σύστημα για φορητές συσκευές που να μην εγγυάται την ασφάλεια, και την καλή διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

We have the Windows Phone OS. We have Windows RT and we have full Windows. We’re not going to have three. We do think there’s a world where there is a more mobile operating system that doesn’t have the risks to battery life, or the risks to security. But, it also comes at the cost of flexibility. So we believe in that vision and that direction and we’re continuing down that path.

Επομένως το πιο πιθανό σενάριο είναι το Windows Phone να ενοποιηθεί με τα Windows RT όπως έχει ξανακουστεί στο παρελθόν. Ή ακόμα πολύ πιο απλά η Microsoft να ‘σκοτώσει’ τα Windows RT ξαφνικά όπως έκανε και με το Windows Phone 7.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: