Η Microsoft Τώρα Πουλάει Προϊόντα Κατά Της Google

Η Microsoft Τώρα Πουλάει Προϊόντα Κατά Της Google

Microsoft Anti-Google Campaing

Νέα συνέχεια στην κόντρα της με την Google δίνει η Microsoft. Αυτήν τη φορά αποφάσισε να πουλήσει κούπες, καπέλα και μπλουζάκια μέσω του online store της που την λένε ευθέως στη Google. Αν δεν το γνωρίζατε, η Microsoft μέσω της καμπάνιας Scroogled ισχυρίζεται ότι η Google καταγράφει τα δεδομένα όσων χρησιμοποιούν το Gmail, το Chrome και άλλες υπηρεσίες της και τους προτείνει να χρησιμοποιούν τις δικές της υπηρεσίες οι οποίες σέβονται το απόρρητο των χρηστών.

Η Microsoft χτυπάει εκεί που μπορεί αφού η Google έχει παρόμοιες υπηρεσίες και δυστυχώς για την Microsoft, με πολλούς παραπάνω χρήστες. Αλήθεια, πόσοι θα προτιμήσουν τον Internet Explorer 11 από τον Google Chrome; Όσο και να έχει βελτιωθεί ο browser της Microsoft, για χρόνια ήταν ξεχασμένος, αργός και τεράστιος μπελάς για τους web developers. Καλό θα ήταν η Microsoft να δώσει έμφαση στο marketing που θα έδειχνε πόσο πολύ έχει αλλάξει και έχει βελτιωθεί σε κάποια πράγματα, παρά να επαναλαμβάνει το ίδιο ‘αστείο’ συνέχεια.

Αν για κάποιο λόγο θες να αγοράσεις προϊόντα Scroogled ή απλά θες να δεις τί πουλάει η Microsoft και πόσο, μπορείς να μπεις εδώ.

Πηγή

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.