Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Surface Mini: Διέρρευσε Και Μοιάζει Με Lumia

Δεν είναι μυστικό ότι η Microsoft ετοίμαζε ένα μικρό tablet με Windows, το Microsoft Surface Mini, όμως στη πορεία το ακύρωσε γιατί πίστευε ότι δεν θα πετύχει. Παρόλα αυτά στους υπεύθυνους του project τους άρεσε και ένας είχε περιγράψει ότι έμοιαζε με τετράδιο (λογικά χάρη στο μικρό του σώμα και στη γραφίδα των Surface).

Αν και η Microsoft ακύρωσε το Surface Mini χωρίς να το αποκαλύψει ποτέ, αυτό δεν απέτρεψε τον διάσημο leaker Evan Blass από το να διαρρεύσει στο Twitter δύο εικόνες που το δείχνουν από μπροστά και από πίσω. Από τις εικόνες, λοιπόν, βλέπουμε ότι έμοιαζε με ένα τεράστιο Lumia smartphone, είχε οθόνη γύρω στις 7-8 ίντσες, δύο κάμερες και στερεοφωνικά ηχεία κάτω από την οθόνη.

Η συγκεκριμένη συσκευή έχει τη κωδική ονομασία Mercury και μάλλον είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που τη βλέπουμε. Παλιές φήμες ισχυρίζονταν ότι ενσωμάτωνε το chipset Snapdragon 800.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: