Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft Surface Pro 3 Teardown

Τη προηγούμενη εβδομάδα, το Surface Pro 3 της Microsoft βγήκε στην αγορά για τους Αμερικάνους, και μέσα στους αγοραστές ήταν και η ομάδα του iFixit που έκανε το καθιερωμένο teardown. Έτσι η διάσημη ομάδα αποσυναρμολόγησης ακολούθησε τη διαδικασία της και αποκάλυψε πως τα πηγαίνει σε αυτό το θέμα το tablet που θέλει να αντικαταστήσει τα laptops.

Το iFixit μπορεί να μην μας είπε αν όντως μπορεί να αντικαταστήσει τους κλασικούς φορητούς υπολογιστές, αλλά αποκάλυψε ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο εύκολο στην επισκευή. Όπως και το Surface Pro 2, έτσι και το Microsoft Surface Pro 3 είναι εξαιρετικά δύσκολο για να επισκευαστεί αν τύχει και χαλάσει κάτι. Η ομάδα και φέτος βαθμολόγησε το Windows tablet της Microsoft με 1 στα 10 (το 10 είναι το πιο εύκολο στην επισκευή).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

Όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, το iFixit έσπασε την οθόνη στην προσπάθειά του να ‘ανοίξει’ το tablet βλέποντας ότι η LCD οθόνη και το γυαλί είναι ενωμένα. Επιπρόσθετα, η μπαταρία είναι κολλημένη με αρκετή κολλά. Σαν να μην έφταναν αυτά, η Microsoft προτίμησε να βιδώσει τα εξαρτήματα με όχι συνηθισμένες βίδες ή υποδοχές.

Το θετικό σε όλη αυτή την ιστορία είναι το γεγονός πως ο SSD δίσκος αλλάζεται εύκολα, αλλά ποιος θα επιχειρήσει να τον αναβαθμίσει όταν γνωρίζει πως η οθόνη μπορεί να σπάσει, να χαλάσει η μπαταρία και όλη η διαδικασία είναι σκέτος μπελάς;

Μπορείτε να δείτε το teardown εδώ.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: