Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Κλείνει Το Xbox Entertainment Studios

Xbox Entertainment Studios Logo

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσει το Xbox One να πάει καλύτερα σε πωλήσεις, η Microsoft αποφάσισε να κλείσει το Xbox Entertainment Studios. Η απόφαση αυτή είναι αποτέλεσμα των σαρωτικών αλλαγών που πραγματοποιεί η εταιρεία σκοτώνοντας τα Nokia X και Asha και απωλείωντας 18,000 εργαζόμενους.

Το Xbox Entertainment Studios λανσαρίστηκε το 2013 και σκοπός του ήταν οι χρήστες της πλατφόρμας να απολαμβάνουν εκπομπές βασισμένες στα παιχνίδια του Xbox One. Το μόνο που βγήκε από όλο αυτό ήταν το Every Street United στις αρχές Ιουνίου και το ντοκιμαντερ για την Atari που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

Εκπρόσωπος της Microsoft δήλωσε ότι το κλείσιμο του Xbox Entertainment Studios έγινε για το όραμα του Xbox που είναι να επικεντρωθεί στους παίχτες και στα παιχνίδια. Το ίδιο λίγο-πολύ δήλωσε και ο Phil Spencer, υπεύθυνος του τμήματος του Xbox. Το αρνητικό σε αυτό είναι ότι 200 άτομα θα μείνουν χωρίς δουλειά.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: