Η Microsoft Καταργεί Τις Επωνυμίες Nokia Και Windows Phone

Nokia Lumia 530: Ανακοινώθηκε Το Πρώτο Smartphone Της Microsoft

Microsoft Nokia Lumia 530

Τα σχέδια της Microsoft για το μέλλον των Windows Phone αλλά και τις επωνυμίες της αποκάλυψε εσωτερικό έγγραφο της εταιρίας που διέρρευσε από το GeekOnGadgets και επαληθεύτηκε από το The Verge.

Σαν πρώτη κίνηση λοιπόν που ακούγεται εδώ και καιρό είναι η κατάργηση της επωνυμίας «Nokia» από τις συσκευές της Microsoft. Τα Lumia 830 και 730 θα είναι τα τελευταία που έχουν γραμμένο το όνομα της φιλανδικής εταιρίας επάνω τους.

Το έγγραφο δείχνει ότι η επωνυμία Nokia θα εξαφανιστεί εντελώς από τα κινητά της Microsoft. Το ίδιο όμως δεν θα συμβεί με την λέξη «Lumia» η οποία θα συνεχιστεί να χρησιμοποιείται. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι η κατάργηση της λέξης Phone από τα Windows Phone.

Πλέον με το όνομα «Windows» θα αναφερόμαστε στο λογισμικό της Microsoft για desktops, laptops, tablets και smartphones. Αυτό μπορούμε να πούμε ότι θα προκαλέσει μία σύγχυση στους καταναλωτές, αφού τα Windows για κινητά δεν είναι το ίδιο με αυτά των desktops. Ίσως αυτές οι αλλαγές να είναι μέρος του σχεδίου της Microsoft να ενοποιήσει τις πλατφόρμες της.

Πηγή: GeekOnGadgets

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.