Η Microsoft Ετοιμάζει Μια «Οικονομική Ναυαρχίδα» Και Ένα “Selfie Phone”

Nokia Lumia 530: Ανακοινώθηκε Το Πρώτο Smartphone Της Microsoft

Nokia Lumia 530

Η Microsoft πρόκειται να λανσάρει δύο νέες συσκευές με Windows Phone 8.1. Πηγές που σχετίζονται με τα σχέδια της εταιρίας αποκαλύπτουν στο The Verge ότι ο επικεφαλής συσκευών Stephen Elop αποκάλυψε τις συσκευές σε εσωτερική εταιρική συνάντηση αυτή την εβδομάδα. Ο Elop παρουσίασε ένα κινητό το οποίο αποκάλεσε ‘selfie phone’ και ένα που το χαρακτήρισε «οικονομική ναυαρχίδα.»

Το ‘selfie phone’ το έχουμε μάθει με τη κωδική ονομασία Nokia ‘Superman’, και ενώ δεν είναι το απόλυτο κινητό για selfie φωτογραφίες γενικά, είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο στην οικογένεια των Windows Phone. Ο λόγος είναι η εμπρόσθια κάμερα η οποία θα ‘τραβάει’ φωτογραφίες στα 5 megapixel. Η οθόνη του θα είναι στις 4.7 ίντσες, αλλά δεν γνωρίζουμε περισσότερα για αυτό.

Το δεύτερο κινητό, η «οικονομική ναυαρχίδα», έχει διαρρεύσει με τη κωδική ονομασία ‘Tesla’ και έχουμε δει μερικές φωτογραφίες του. Κάποιοι πιστεύουν πως πρόκειται για το Lumia 730 και κάποιοι για το Lumia 830. Όπως και να έχει, η Microsoft θα τοποθετήσει σε αυτό μια PureView κάμερα και το έχει σχεδιάσει σαν τη πραγματική ναυαρχίδα της, το Lumia 930. Ούτε για αυτό γνωρίζουμε περαιτέρω λεπτομέρειες όμως.

Η αποκάλυψη που έκανε ο Elop σημαίνει ότι τα κινητά θα ανακοινωθούν επίσημα σύντομα. Στο μέλλον η πλατφόρμα Windows Phone θα μας απασχολήσει έντονα γιατί η HTC ετοιμάζει ένα HTC One M8 με αυτό το λειτουργικό σύστημα και η LG ετοιμάζει επίσης ένα μεσαίας κατηγορίας μοντέλο. Σαν λειτουργικό σύστημα, σύντομα θα ενημερωθεί στην έκδοση Windows Phone 8.1 Update 1 η οποία θα φέρει υποστήριξη για έξυπνες θήκες, φακέλους και 7-ιντσες συσκευές.

Σχετικά νέα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Σας ενδιαφέρει το μέλλον της τεχνολογίας;

Επισκεφτείτε το XBLOG.GR για να μείνετε ενημερωμένοι.