Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2015

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Θα Ανακοινώσει Windows 10 Συσκευές Τον Σεπτέμβριο

Windows 10 wallpaper

Σημειώστε τα ημερολόγια σας, η Microsoft στις 4 Σεπτεμβρίου θα ανακοινώσει νέες συσκευές με τα Windows 10 προ-εγκατεστημένα. Η ημερομηνία που διάλεξαν, όπως επίσης και το μέρος της διεξαγωγής του event, δεν είναι καθόλου τυχαία γιατί τότε λαμβάνει χώρα η έκθεση IFA 2015 στο Βερολίνο οπού θα δούμε πολλές νέες τεχνολογικές συσκευές.

Εκείνη τη μέρα ο εκπρόσωπος της Microsoft θα αποκαλύψει νέα tablets, premium notebooks, 2-σε-1 υπολογιστές, όλα-σε-ένα υπολογιστές και gaming συσκευές. Η εταιρία ίσως ανακοινώσει επίσης κάποιο νέο Surface tablet και τα νέα Lumia 940 και 940 XL που πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι θα έχουν πλαστικό σώμα και θα είναι ακριβότερα από το iPhone 6 και το Galaxy S6.

Η ομιλία έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου, στις 15:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων CityCube του κέντρου Messe Merlin στο Βερολίνο. Στο ίδιο κέντρο, στις 4 με 9 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί και η έκθεση IFA.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: