Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2013

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το άρθρο δημοσιεύτηκε μέσα στο 2013.
Οι πληροφορίες μπορεί να είναι ανακριβείς, να μην ισχύουν πλέον ή να υπάρχουν προβλήματα στη σελίδα αυτή. Παρακαλούμε κάντε αναζήτηση αυτό που ψάχνετε με τη φόρμα αναζήτησης για να διαβάσετε τα τελευταία νέα αν δεν ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο.

Η Microsoft Ενοποιεί Την Εγγραφή Προγραμματιστών Στα App Store Της

Windows Store

Την απόφαση να ενοποιήσει την εγγραφή για το κατάστημα των Windows και Windows Phone ανακοίνωσε η Microsoft μέσω του Windows App Builder blog. Τα οφέλη από αυτό είναι πολλά. Πάμε να τα δούμε λοιπόν.

  • Μειώνεται το κόστος για τους προγραμματιστές αφού δεν χρειάζεται ξεχωριστό λογαριασμό για το Windows Phone Store και το αντίθετο.
  • Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές στο Windows Store μπορούν να υποβάλλουν εφαρμογές στο Windows Phone Store με τον ίδιο λογαριασμό.
  • Οι εγγεγραμμένοι προγραμματιστές του Windows Phone Store μπορούν να υποβάλλουν εφαρμογές στο Windows Store χωρίς επιπλέον κόστος.
  • Νέοι προγραμματιστές μπορούν να εγγραφούν και οι υπάρχοντες να ανανεώσουν τον λογαριασμό τους με κόστος 19,99 δολάρια και 99 για εταιρικό λογαριασμό, έχοντας το δικαιώμα να δημοσιέυουν εφαρμογές και στις δύο πλατφόρμες.
  • Όσοι έχουν γραφτεί και στις δύο πλατφόρμες με τον ίδιο λογαριασμό θα λάβουν μέσα στον μήνα έναν κωδικό που θα ανανεώσει την συνδρομή τους την επόμενη φορά χωρίς κόστος.
  • Οι φοιτητές και μαθητές θα συνεχίσουν να υποστηρίζονται από το DreamSpark.

Αυτή η αλλαγή έχει ήδη πραγματοποιηθεί και τώρα το μόνο που μένει είναι να ελπίζουμε πως οι προγραμματιστές θα γράψουν εφαρμογές και για τις άλλες πλατφόρμες.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: