Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Η Microsoft Ανανεώνει Το Lync Και Το Μετονομάζει Skype For Business

skype logo

Η Microsoft ανακοίνωσε την ανανέωση του Lync και την μετονομασία του σε Skype For Business. Το Lync είναι μια υπηρεσία επικοινωνίας της Microsoft, σχεδιασμένη για να εξυπηρετεί κυρίως τις ανάγκες των επιχειρήσεων. Όπως έχει προγραμματιστεί, το Skype For Business θα αντικαταστήσει το Lync μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2015, ωστόσο θα παραμείνει ως μία υπηρεσία του Office 365. Το Lync προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες επικοινωνίας μέσω μηνυμάτων, VoIP και τηλεδιασκέψεων μεταξύ των μελών της εταιρίας ή μεταξύ διαφορετικών εταιριών.

Το νέο Skype For Business θα ενσωματώνει όλα τα γραφικά στοιχεία και τις λειτουργίες του Skype για την πραγματοποίηση κλήσεων, ενώ πλέον θα γίνει εφικτή η επικοινωνία και με τους χρήστες του Skype. Η Microsoft δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επαγγελματικές εφαρμογές, αφού μετά το OneDrive For Business λανσάρει μια ακόμα υπηρεσία της διαμορφωμένη ειδικά για επαγγελματικούς σκοπούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Lync προσφέρει στην Microsoft το ποσό του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων ετησίως.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: