Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Microsoft: Μπορείτε Να «Συνομιλείτε» Με Το Bing Γραπτώς

Bing Wallpaper

Τώρα μπορείτε να συνομιλείτε με το Bing, δηλώνει η Microsoft μετά τη νέα σημαντική βελτίωση της μηχανής αναζήτησης της. Η εταιρία έδωσε την δυνατότητα στον χρήστη να συνομιλεί γραπτώς με το Bing για να ψάχνει από το διαδίκτυο ευκολότερα και γρηγορότερα οτιδήποτε επιθυμεί.

Η νέα λειτουργία θυμίζει πολύ την Cortana της Microsoft και είναι διαθέσιμη σε όλους, χρησιμοποιώντας την έκδοση της υπηρεσίας για τις ΗΠΑ. Η εταιρία δήλωσε ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα είναι διαθέσιμη προς χρήση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο χρήστης πρέπει απλά να γράψει μια ερώτηση στο Bing και αυτό με την σειρά του θα του βγάλει την απάντηση. Έπειτα μπορούν να συνεχίσουν αυτή τη «συζήτηση» πάνω στο ίδιο θέμα, εμπλουτίζοντας την με νέες ερωτήσεις και πληροφορίες. Η Microsoft εξηγεί:

Σήμερα πάμε ένα βήμα παραπέρα. Από σήμερα, όχι μόνο θα σας δώσουμε την απάντηση απευθείας στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά θα συνεχίσουμε και τη συζήτηση. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρωτήσετε «ποιος είναι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών» και εμείς θα σας δείξουμε την απάντηση. Από εκεί μπορείτε να ρωτήσετε, «ποιά είναι η γυναίκα του» ή «πόσο ψηλός είναι.

Η λειτουργία δηλαδή θα δουλεύει με βάση την αρχική ερώτηση. Αργότερα με την βοήθεια της Cortana ίσως δούμε κάτι παρόμοιο χρησιμοποιώντας τον προφορικό λόγο.

Μοιράσου το με τους φίλους σου: