Λογότυπο Tech Community

Tech Community

www.techcommunity.gr

Tech Community

Tech Community


Οι εφαρμογές μας

Σχετικά με εμάς

Η ομάδα μας

Επικοινωνία/Contact

Οι διαρροές μας

Ανατροφοδότηση/Feedback

Όροι χρήσης


© 2009 - 2014

Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος · Λογότυπα, επωνυμίες, εμπορικά σήματα και γνωρίσματα ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες.

Ένα έργο της ομάδας Eeriee, φτιαγμένο με WordPress και πολύ αγάπη.

Το Επόμενο Update Για Τα Windows 8.1 Θα Έρθει Τον Μάιο

Panasonic Toughpad 4K - Windows 8.1

Πριν λίγες μέρες διέρρευσαν εικόνες που έδειχναν τι καινούργιο θα φέρει η μικρή αναβάθμιση στα Windows 8.1. Αυτές έδειχναν μικρές αλλαγές που εστιάζονταν κυρίως στον IE 11. Πιο πρόσφατες αποκάλυψαν την δυνατότητα να προσθέσεις εφαρμογές στο task bar από το Windows Store.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τα Πρώτα Screenshots Του Windows 8.1 Update 1

Τώρα χάρη στην Mary Jo Foley από το ZDNet έχουμε και την πιθανή ημερομηνία η οποία θα είναι η 11η Μαρτίου σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές της. Η αναβάθμιση τότε θα γίνει μέσω του Windows Store όπως και αυτή στα 8.1 παρόλο που άλλες φήμες ήθελαν να γίνεται μέσω του Windows Update.

Το ZDNet αποκάλυψε επίσης ότι στην μικρή αυτή αναβάθμιση θα δούμε και την δουλειά της Microsoft ώστε τα Windows να τρέχουν σε φθηνότερα tablets και laptops καταναλώνοντας λιγότερη μνήμη και πιάνοντας λιγότερο χώρο στον δίσκο. Το πρόβλημα που έχουν αυτή τη στιγμή τα Windows 8 tablets με 32GB μνήμη είναι τεράστιο καθώς στον χρήστη δεν μένουν ούτε 15GB ελεύθερα. Η χρήση μιας microSD κάρτας μέχρι σήμερα είναι αναγκαία. Για να δούμε πως θα τα πάνε και με το Windows 8.1 Update 1.

Πηγή

Μοιράσου το με τους φίλους σου: